Skip to main content

Tevreden klanten zijn
onze beste referentie!

Zevekotestraat 22
8511 Aalbeke

Bel ons: 0478 55 88 13
Fax ons: 056 80 20 03

BTW: 840.122.839
Registratie: 051011

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Betowest

Betowest is gegroeid uit het vakmanschap van familie Degroote. Meer dan twintig jaar geleden namen ze de eerste projecten aan. Met passie voor het vak werd een team van ervaren medewerkers uitgebouwd voor wie vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen heeft Betowest tal van referenties neergezet binnen de landbouw, woningbouw en industrie.

Eind 2011 werd het bedrijf overgenomen door Pieter Herman en Hans Witdouck.

Samen met de vorige eigenaars en het huidige team bouwen we verder aan de toekomst. We doen dit met waardering voor het aanwezige vakmanschap. Tegelijkertijd houden we een oog op de noden van de toekomst. 

Betowest zal zich blijven onderscheiden in het bouwen van betonconstructies binnen de landbouw, woningbouw, industrie en burgerlijk bouwkunde.  

Onze doelstelling is kwalitatieve projecten neer te zetten, daarvoor investeren wij verder in ons team, ons materieel, onze processen en systemen. Wij houden u graag op de hoogte van onze projecten via deze website.


BETOWEST is een bouwonderneming die meer dan 20 jaar gepassionneerd bezig is met het ter plaatse storten van betonconstructies. Deze constructies kennen tal van toepassingen waaronder mestkelders, kelders, parkeergarages, parkeerterreinen, laadkades, keerconstructies, opslagplaatsen, mestverwerkingsinstallaties, machinefunderingen, burgerlijk bouwkundige werken,...

BETOWEST staat voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering en put daarvoor uit jarenlange opgebouwde vakkennis en ervaring. 

Onze voornaamste doelstellingen zijn een hoge klantentevredenheid en een permanent zoeken naar kwaliteitsverbetering van de uitgevoerde werken. Om deze doelstelling kracht bij te zetten investeren wij continu in onze mensen, materialen, werktuigen en systemen. 

Wij nodigen u graag uit met ons kennis te maken via deze website.

Activiteiten

Landbouw

Binnen de landbouw levert Betowest de onderbouw of mestkelders van alle varkens- en rundveestallen, betonnen opslagtanks, mestverwerking...

Op het vlak van de mestverwerking kan betowest terugkijken op meerdere zeer geslaagde realisaties. Naast het bouwen van de kelders en betonsilo's biedt Betowest ook sleutel op de deur oplossingen aan.

Wij werken in nauw overleg met de landbouwer aan een optimale realisatie. Wij blijven onze klantenbasis trouw en investeren verder om ook in de toekomst de partner van de landbouwer te zijn.

Woningbouw

Binnen het segment van de woningbouw heeft Betowest jarenlange ervaring in het ter plaatse bekisten en gieten van allerlei beton­constructies zoals kelders, zwembaden, ondergrondse garages, keerconstructies. In nauw overleg met de bouwheer en architect waken wij over een kwaliteitsvolle uitvoering.

Betowest is ook niet afkerig om speciale uitvoeringen te realiseren. Hiernaast kan u een aantal van onze realisaties bekijken. Wij helpen u graag verder indien u nog bijkomende vragen hebt. Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Industriebouw

Onze industriële toepassingen gaan van opslagplaatsen voor pellets, over laadkaaien, kelders voor appartementsgebouwen, keerconstructies, smeerputten tot machinefunderingen. Steeds leveren wij de werken af met de grootste zorg voor kwalliteit. 

Hiernaast kan u een aantal van de gerealiseerde uitvoeringen bekijken. Wij helpen u graag verder indien u nog bijkomende vragen hebt. Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Jobs

Wij zoeken

Ervaren meestergast

Stuur jij een ploeg bekisters moeiteloos aan, kan je het team leiden naar een kwaliteitsvolle oplevering en weet je een goeie sfeer in het team te brengen, dan ben je de kandidaat die wij zoeken. Je kan ons contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaren bekisters

Heb je ervaring in het bekisten van betonconstructies, werk je goed samen in teamverband en is een kwaliteitsvolle oplevering ook uw doel, aarzel dan niet ons te contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.